Kunst/Werk

Kunst/WerkTalent Platform

Kunst/Werk biedt expositie- en creatie ruimte voor kunstenaars. Repetitieruimte voor muzikanten, toneelclubs, dansverenigingen en pop-ups en werkruimte voor studenten mode, grafiek en design. Een breed platform waar latent talent ontwikkeld en getoond kan worden. Waar talent kan samenwerken, innoveren en van mekaar leren. We bieden werk- en vergaderruimtes aan, en vormen een creatieve hub. Aldus een broeikast waar mensen met een passie enerzijds de tijd krijgen hun idee concreet te maken. Anderzijds deze ruimte ook aan te bieden, via de pop-ups aan de straatkant. Ook bieden we hen een forum aan, en een aantal keer per jaar creëren we een colloquium aan. Hier kunnen jonge ondernemers hun ideeën voorstellen aan investeerders en gevestigde bedrijven. Zo begeleiden we jong talent van concept naar realisatie, en geven we hen een kans zich te ontwikkelen.

Lezingen en activiteiten

Om iedereen de kans te geven zich te ontplooien organiseren we lezingen en activiteiten. Dit kan rond ecologie en duurzaam leven gaan, maar technologie komt bijvoorbeeld ook aan bod. Zo kan de hele buurt kennismaken met nieuwe concepten als bitcoins, let’s en andere initiatieven. Maar we geven evengoed lezingen rond levensbeschouwing, school of life en filosofie. Iedereen moet hier z’n ding, en vooral zichzelf kunnen vinden. Met talent in de buurt laten we inwoners met een passie zich inschrijven. Zo maken de beste ideeën kans op een tijdelijke plek in één van de leegstaande winkels aan de straatkant. Deze staan hier weliswaar ter beschikking als pop-up store, atelier of workspace. Zo krijgt iedereen de kans om hun idee te ontwikkelen, en we staan je bij van start to finish.

Zoek je zelf een ruimte in Antwerpen om te exposeren, een plaats om te creëren of heb je een idee waar je mee aan de slag wil? Zend het in via Kunst/Werk@PleinPubliek.be!

FACEBOOK