NVT Food

Met de herfst voor de deur laten we onze topchef Thomas Van De Weyer loos gaan met seizoensgebonden producten. Zo vind je in de groene serre op het binnenplein het pop-up restaurant. Hier vind je een open keuken waar we je elke dag verrassen met ons gourmet strEat food.

Zo volgt Plein Publiek de seizoenen, en zorgt zo voor een ecologisch verantwoord menu.
Food Plein PubliekOp zondag komt Mama koken! Verse en ongedwongen gerechten, met liefde bereid. Vanaf 13h dekken we de tafel en kan je gezellig komen aanschuiven om samen te eten in de groene serre. Mama’s pot schaft elke week opnieuw huiselijke soelaas, aangepast aan het seizoen. Bestel je casserole, schuif aan en schep op hoeveel je wil! Na het tafelen kan je gezellig blijven plakken, laat de kinderen de boomhut maar veroveren.

Cafe Congé

Daarnaast kan je in Café Congé steeds terecht voor het simpele genot van een lekker bord soep met versgebakken brood. Verder zijn er ook in huis bereide quiches en taarten. Onze barman heeft een passie voor slowdrinks. Bovendien paart onze barman zijn onconventionele cocktails met sharing plates, perfect voor na-het-werk ontressen. Ook voor echte koffie, een Belgische klassieker of een zelfgebrouwen biertje kan je altijd komen aanwaaien.

We gaan voor food sharing & pairing, alles in het teken van de herfst, van het menu en aangepaste dranken tot aan het decor, en genieten als voornaamste objectief.