Home

PLEIN PUBLIEK

#CIRCULAIRZUID #RESTAURANT #KUNST #EVENTS

RESTAURANT

Nick & Kevin van “Zouterover” wonnen het Vier-programma “Grillmasters”.
Als chefs in hun eigen restaurant zetten ze hun vuurconcept verder met een
open vuur in het midden van de serre van Plein Publiek.

GOODBYE FIERENSBLOKKEN

OKTOBER 2015 - MAART 2018

CIRCULAIR ZUID

#Circuit #PureByLuce #WRYuma #HNST #Vito #Waterlink #NobleFloors #Geberit

previous arrow
next arrow
Slider

Reserveer hier voor restaurant

donderdag - zaterdag vanaf 17u (keuken open vanaf 18u)
Elke zondag brunch vanaf 10u
+32 474 13 97 98

‘Nieuw Zuid wordt met Plein Publiek pionier in circulaire economie’
"Grillmasters Nick en Kevin laten het vuur in de keuken oplaaien"
Goed nieuws voor wie nog in de rouw was na de sluiting van Plein Publiek, want de populaire trekpleister keert begin oktober in geüpgradede versie terug. Samen met z’n vermaarde serre van de Fierensblokken en heel wat containers, verhuist de evenementenlocatie naar de site achter het Antwerpse gerechtsgebouw. Daar worden planten gekweekt met pesticide-vermijdende LED-technologie, draait een gloednieuw restaurant volledig op zero-waste, en tik je in één van de vele shops de duurzaamste jeans ter wereld of milieubewuste zonnebril op de kop. Eten doe je bij grillmasters Nick en Kevin, die in hun keuken teruggrijpen naar de basics en lokaal geteelde groenten grillen in zoutkorst. En het kraantjeswater waar je net van dronk is eigenlijk het water waarmee je even daarvoor je handen waste. Zo ontpopt het Antwerpse Nieuw Zuid zich samen met Plein Publiek tot de wijk van de toekomst en ware pionier in de circulaire economie. Inwoners van de wijk worden niet enkel gestimuleerd om duurzaam om te springen met energie, water, afval en materialen, maar ook om slim samen te werken zodat er uiteindelijk een circulaire dynamiek tot stand komt. En dat allemaal op een schitterende locatie mét uitzicht op de Schelde. Op 5 oktober openen de deuren.

 

PLEIN PUBLIEK

Upcoming events