Home

PLEIN PUBLIEK

#CIRCULAIRZUID #RESTAURANT #KUNST #EVENTS

RESTAURANT

Open op Donderdag - Vrijdag - Zaterdag vanaf 18u en elke zondag brunch vanaf 10u

FIERENSBLOKKEN
CIRCULAIR ZUID

#CIRCUIT #WRYUMA #VITO #WATERLINK #NOBLEFLOORS #GEBERIT

De trending sportsensatie beproef je nu eindelijk ook in Antwerpen centrum. De 3 courts van Padel 2000 zijn perfect gelegen naast Plein Publiek.

Collage Events
EVENTS

Plein Publiek kan je afhuren alle dagen van de week
Elke vrijdag en zaterdag staan er dj’s gepland vanaf 22u30. Check onze event-kalender voor marktjes, live muziek en andere leuke events!

previous arrow
next arrow
Slider

Reserveer hier voor restaurant

donderdag - zaterdag vanaf 17u (keuken open vanaf 18u)
Elke zondag brunch vanaf 10u
+32 474 13 97 98

Grillmasters Nick en Kevin laten het vuur in de keuken oplaaien

Goed nieuws voor wie nog in de rouw was na de sluiting (Maart 2018) van Plein Publiek , want de populaire trekpleister keerde begin Oktober 2018 in geüpgradede versie terug. Samen met z’n vermaarde serre van de Fierensblokken en heel wat containers, verhuisde de evenementenlocatie naar de site achter het Antwerpse gerechtsgebouw. Daar worden planten gekweekt met pesticide-vermijdende LED-technologie, draait een gloednieuw restaurant volledig op zero-waste, en tik je in één van de vele shops de duurzaamste jeans ter wereld of milieubewuste zonnebril op de kop. Eten doe je bij grillmasters Nick en Kevin, die in hun keuken teruggrijpen naar de basics en lokaal geteelde groenten grillen in zoutkorst. En het kraantjeswater waar je net van dronk is eigenlijk het water waarmee je even daarvoor je handen waste. Zo ontpopt het Antwerpse Nieuw Zuid zich samen met Plein Publiek tot de wijk van de toekomst en ware pionier in de circulaire economie. Inwoners van de wijk worden niet enkel gestimuleerd om duurzaam om te springen met energie, water, afval en materialen, maar ook om slim samen te werken zodat er uiteindelijk een circulaire dynamiek tot stand komt. En dat allemaal op een schitterende locatie mét uitzicht op de Schelde.

PLEIN PUBLIEK

Upcoming events