Restaurant

Met Nick en Kevin van Zouterover keren we terug naar de eenvoud, brengen hulde aan het pure. Eten delen met vrienden en familie en hier ten volle van genieten.
Onze producten worden niet versneden en gaan in hun geheel in een houtgestookt vuur, van neus tot staart en van vrucht tot loof. We werken met lokaal geteelde ingrediënten en rescued foods. Zo creëren we een authentieke smaakervaring die helemaal tot zijn recht komt met onze zelfgemaakte broden en zouten.

Laat het smaken!

Bekijk hier ons menu

Openingsuren
donderdag - zaterdag vanaf 17u (keuken open vanaf 18u)
Elke zondag brunch vanaf 10u tot 13u, open tot 15u (Brunch 24,50€ per persoon met 1 glaasje vers geperst fruitsap, water en koffie. Luxe brunch aan €30,50 per persoon met een glaasje cava erbij!)

Reservatie
Reserveer hier voor het restaurant in de serre van Plein Publiek
of tijdens de openingsuren via telefonische reservatie: +32 474 13 97 98
Voor groepen met meer dan 20 personen, gelieve te mailen naar reserveren@pleinpubliek.be

 

Let op! Reserveer je voor vanavond en is het na 15u?
Dan neem je best telefonisch contact op! +32 474 13 97 98

 

Bedankt & Smakelijk!