Restaurant

Alles wat je bij Plein Publiek ziet, hoort, proeft, ruikt en voelt, heeft een duurzaam en circulair verhaal. Chef Yves tovert sharing dishes op tafel met in de hoofdrol ‘rescued foods’ oftewel ‘geredde groenten’, lokale en duurzame ingrediënten en pure smaken. De kruiden en bladgroenten die Yves gebruikt, worden op dezelfde site geteeld.

Eten delen met vrienden en familie, en hier ten volle van genieten. Kom en geniet van de 3 padel-velden, happy food, good vibes en een prachtig panoramazicht over de Schelde en de skyline van Antwerpen.

Laat het smaken!

Bekijk hier ons menu

Openingsuren
Van woensdag t.e.m. zaterdag vanaf 15u tot 1u (keuken open tot 22u).
Zondag brunch vanaf 10u tot 13u, open tot 15u (Brunch 24,50€ per persoon met 1 glaasje vers geperst fruitsap, water en koffie. Luxe brunch aan €30,50 per persoon met een glaasje cava erbij!)

Reservatie
Reserveer hier voor het restaurant in de serre van Plein Publiek
of tijdens de openingsuren via telefonische reservatie: +32 474 13 97 98
Voor groepen met meer dan 9 personen, gelieve te mailen naar reserveren@pleinpubliek.be

Reserveren


 

Bedankt & Smakelijk!