Your Circular Hub

Plein Publiek Antwerpen verhuisde in Augustus 2021 naar zijn nieuwe locatie, het circulaire bedrijventerrein Blue Gate Antwerp
Plein Publiek is zoveel meer dan een geweldige feestlocatie. Samen met Blue Gate Antwerp slaan we de handen in elkaar om de voormalige Petroleum Zuid-site om te toveren in de meest circulaire gebiedsontwikkeling van Vlaanderen.

LOOP IMPACT

Binnen de containers van Plein Publiek zal binnenkort een nieuwe organisatie met focus op circulariteit haar intrede maken. Loop Impact zal o.a. acties, (netwerk)events en opleidingen rond duurzaam ondernemen organiseren.

PRIVATE EVENTS

Bent u op zoek naar een verfrissende beleving voor uw personeelsfeest, B2B-event, seminarie, receptie,..?

TICKETS EVENTS

Elke vrijdag en zaterdag staan er dj’s gepland vanaf 22u30. Check onze event kalender voor marktjes, live muziek en andere leuke events!

FOOD CLUB

In Plein Publiek werken we met een breed scala aan organisaties samen en is onze smaak en stijl in eten zeer gevarieerd. Om die reden nodigen we verschillende foodconcepten uit om een takeover van ons restaurant te doen.

ROOFTOP

De Rooftop van Plein Publiek biedt haar bezoekers een buitengewone ervaring in een uniek kader.

PADEL

Fully automated padelclub. De 6 outdoor courts zijn perfect gelegen op het eco-effectieve bedrijventerrein Blue Gate Antwerp.

SOCIAL WALL

Een circulaire plek om te werken, eten, drinken en genieten. #BlueGateAntwerp

CONTACT

Meer informatie nodig over Plein Publiek Blue Gate? Contacteer ons!

MEET BRUSSELS

Plein Publiek BXL is gelegen in het prachtige Dynastiepaleis op de Kunstberg in Brussel, recht boven het centraal station van Brussel.