Your Circular Hub

Plein Publiek Antwerpen verhuisde in Augustus 2021 naar zijn nieuwe locatie, het circulaire bedrijventerrein Blue Gate Antwerp
Plein Publiek is zoveel meer dan een geweldige feestlocatie. Samen met Blue Gate Antwerp slaan we de handen in elkaar om de voormalige Petroleum Zuid-site om te toveren in de meest circulaire gebiedsontwikkeling van Vlaanderen.

TICKETS EVENTS

Elke vrijdag en zaterdag staan er dj’s gepland vanaf 22u30. En check onze event kalender voor marktjes, live muziek en andere leuke events!

FOOD CLUB

In Plein Publiek werken we met een breed scala aan organisaties samen en is onze smaak en stijl in eten zeer gevarieerd. Om die reden nodigen we verschillende foodconcepten uit om een takeover van ons restaurant te doen.

PRIVATE EVENTS

Bent u op zoek naar een verfrissende beleving voor uw personeelsfeest, B2B-event, seminarie, receptie,..?

LOOP ACADEMY

Plein Publiek is dé place to be voor circulaire dromers, denkers en doeners. We organiseren tal van activiteiten rond duurzaamheid, werken samen met interessante partners en huisvesten circulaire ondernemingen in onze containers.

PADEL

Fully automated padelclub. De 6 outdoor courts zijn perfect gelegen op het eco-effectieve bedrijventerrein Blue Gate Antwerp.

ROOFTOP

De Rooftop van Plein Publiek biedt haar bezoekers een buitengewone ervaring in een uniek kader. De rooftop kan tevens volledig afgehuurd worden voor een privé-event voor maximaal 200 personen.”

CONTACT

Meer informatie nodig over Plein Publiek Blue Gate? Contacteer ons!

MEET BRUSSELS

Plein Publiek BXL is gelegen in het prachtige Dynastiepaleis op de Kunstberg in Brussel, recht boven het centraal station van Brussel.