Food Club

𝙋𝙇𝙀𝙄𝙉 π™‹π™π˜½π™‡π™„π™€π™† "π™π™Šπ™Šπ˜Ώ π˜Ύπ™‡π™π˜½"
invites BALLS & GLORY
Hemelse balls met de nodige glory!
Dat is al enkele jaren de succesformule van chef Wim Ballieu. Hij tilt iedere gehakt/vegetarische bal naar het hoogste niveau en presenteert ze in zijn typische urban style.
Hij raakte als jonge chef gefascineerd door slowfood en artisanale technieken en kwam zo tot zijn signatuurgerecht: een echte, Vlaamse, gevulde gehaktbal, gepimpt met originele ingrediΓ«nten.

π™’π˜Όπ™‰π™‰π™€π™€π™?
Vanaf vrijdag 19 November tem zaterdag 29 Januari.
Elke vrijdag en zaterdag vanaf 18u.
Voor walk-in's kan je bellen naar 0474 139 798

π™ˆπ™€π™‰π™ aan €27 pp (ook veggie hoofdgerecht!)

VEGAN
- Voorgerecht: Gepofte knolselder met crème van knolselder, mosterdzaad & jus van soja
- Hoofdgerecht: Vegan ballekes van red kidney & oesterzwam met saus van rode biet en tomaat
OF
VLEES
- Voorgerecht: Traag gegaard buikspek met een crème van knolselder, mosterdzaad & jus van soja
- Hoofdgerecht: Gevulde ball met truffel met pulled oesterwam, stoemp, boordevol groenten, gravy & green curry

π˜Ύπ™Šπ™‰π˜Ύπ™€π™‹π™ π™π™Šπ™Šπ˜Ώ π˜Ύπ™‡π™π˜½
In Plein Publiek werken we graag met verschillende personen en organisaties samen, en is onze smaak en stijl in eten en drinken ook heel gevarieerd en steeds veranderend.
Daarom dat we verschillende restaurants en food-concepten uitnodigen om een takeover van ons restaurant te doen.
En dit onder de noemer "Food Club".
Met een capaciteit van 180 personen in en rond onze serre bieden we ook een enorm platform en mogelijkheden aan deze organisaties.

 

Smakelijk!