Food Club

WANNEER?

Elke vrijdag en zaterdag vanaf 18u. (behalve bij privé events)
Reserveer je plekje via de pop-up link van formitable
of via reserveren@pleinpubliek.be
of via 0474 139 798 (ook voor walk-in's)

 
'Food Club' met Balls & Glory: begin Maart tem 30 April

Hemelse balls met de nodige glory ✨
Dat is al enkele jaren de succesformule van chef Wim Ballieu. Hij tilt iedere gehakt/vegetarische bal naar het hoogste niveau en presenteert ze in zijn typische urban style.
Hij raakte als jonge chef gefascineerd door slowfood en artisanale technieken en kwam zo tot zijn signatuurgerecht: een echte, Vlaamse, gevulde gehaktbal, gepimpt met originele ingrediënten.

 

Nieuwe 'Food Club' met Karma Kebab: Vanaf 6 mei tem 25 juni!

Geboren op een festival, getogen in een foodtruck. Karma Kebab maakt al jaren furore in de Nederlandse festivalscene waar ze vurige veganisten en hardcore carnivoren bij elkaar brengen met hun kebab van knolselderij. De kebab is in tegenstelling tot veel andere vleesvervangers, gemaakt van lokale groente en graan. Daarmee is het niet alleen veel duurzamer, maar geeft het een ongeëvenaarde smaak.
Karma Kebab gooit daar nog een keer een saus (veel saus!) van feest over heen. Kebab eet je natuurlijk niet vaak nuchter 😉

MENU:
STARTERS TO SHARE
- SIGARA BOREK: VEGAN FETA, SPINACH, KARMA KEBAB
- KFC: KARMA FRIED CAULIFLOWER, GOCHUJANG
SMOKED EGGPLANT: ROASTED EGGPLANT, TAHINA
- BIMI: BIMI, CHIPOTLE
- OKRA: OKRA, SESAME OIL, GREEN HERBS
- BABY CARROT: BABY CARROT, ORANGE BLOSSOM, MINT, KARMA KEBAB

PITAS TO SHARE
- KARMA KEBAB, BURNED PEPPERS, LIME, TOMATO, PINEAPPLE PICKLE
- KARMA KEBAB, COCONUT SATE, SEROENDENG, CRISPY ONIONS

 

CONCEPT

In Plein Publiek werken we graag met verschillende personen en organisaties samen, en is onze smaak en stijl in eten en drinken ook heel gevarieerd en steeds veranderend.
Daarom dat we verschillende restaurants en food-concepten uitnodigen om een takeover van ons restaurant te doen.
En dit onder de noemer "Food Club".
Met een capaciteit van 200 personen in en rond onze serre bieden we ook een enorm platform en mogelijkheden aan deze organisaties.

 

Smakelijk!