Your Circular Hub

Plein Publiek Antwerpen verhuisde in Augustus 2021 naar zijn nieuwe locatie, het circulaire bedrijventerrein Blue Gate Antwerp
Plein Publiek is zoveel meer dan een geweldige feestlocatie. Samen met Blue Gate Antwerp slaan we de handen in elkaar om de voormalige Petroleum Zuid-site om te toveren in de meest circulaire gebiedsontwikkeling van Vlaanderen.

LOOP IMPACT

Binnen de containers van Plein Publiek organiseert LOOP IMPACT acties, (netwerk)events, teambuildings en opleidingen rond duurzaam ondernemen. Ben jij een ondernemer met een hart voor duurzaamheid? Kom hier te weten wat LOOP IMPACT voor jou kan betekenen.

PRIVATE EVENTS

Op zoek naar een verfrissende beleving voor uw personeelsfeest, B2B-event, seminarie, receptie of huwelijk?

TICKETS EVENTS

Elke vrijdag en zaterdag staan er dj’s gepland vanaf 22u30. Check onze eventkalender voor marktjes, live muziek en andere leuke events!

FOOD CLUB

In Plein Publiek werken we samen met een breed scala aan food partners. Onder de noemer Food Club nodigen we regelmatig restaurants en foodconcepten uit voor een take-over van ons restaurant. Zo houden we tafelen bij Plein Publiek gevarieerd en verrassend.

ROOFTOP

De Rooftop van Plein Publiek biedt haar bezoekers een buitengewone ervaring in een uniek kader.

PADEL

Fully automated padelclub. De 6 outdoor courts zijn perfect gelegen op het eco-effectieve bedrijventerrein Blue Gate Antwerp.

SOCIAL WALL

Een circulaire plek om te werken, eten, drinken en genieten. #BlueGateAntwerp

CONTACT

Meer informatie nodig over Plein Publiek Blue Gate? Contacteer ons!

MEET BRUSSELS

Plein Publiek BXL is gelegen in het prachtige Dynastiepaleis op de Kunstberg in Brussel, recht boven het centraal station van Brussel.